angelina.blogg.se

Mitt liv, mina val, mina beslut.

Kämpa

Kategori:

Roligt förkrök. Pumpa luftmadrass så vi har någonstans att sova inatt (läs imorgon bitti)





100 dagars

Kategori:

Käk hos jennifer med girlsen nu! Senare blir det förfest med klassen innan kvällen avslutas på Pluto tillsammans med alla andra studenter! Klackarna i taket, nu kör vi!!





Hahah

Kategori: Allmänt

Måste bara dela denna film som min bror och hans klasskompisar har gjort. Tyckte den var så otroligt skön!
 

Grattis

Kategori: Allmänt

Idag har jag, tillsammans med min mamma och resten av Sverige, namnsdag! Grattis alla Marior där ute!
 
Men inte bara det, min lilla pluttbror fyller även 15år idag! Hur sjukt?! Grattis David på din födelsedag ♥
 
(Födelsedagsbarnet sitter längst till vänster på bilden)

Woopwoop

Kategori: Allmänt

Träningen gick toppen! Nu har vi förfan nästan ett helt tävlingsprogram! Och ett sjujäkla grymt sådant! Nu är det bara tränatränaträna som gäller! Ååh så jävla happy!!!
 
Nuu ska jag mysa och fortsätta kolla på Grey's som började nyss, bästa!
Grymt bra onsdag :)))
 

Privatlektion

Kategori:

Nu börjar det dra ihop sig till privatlektion med Jenny Bohlström. Jag och Nelly dyker upp utan ett tävlingsprogram och förhoppningsvis lämnar vi träningssalen med ett. Taggaaarååå





Word

Kategori:



Tidig morgon

Kategori:

Somnade sjukt tidigt igår, iaf med tanke på att det är lov. Men va verkligen helt slut! Vaknade i skaplig tid idag, utvilad och på bra humör (peppar peppar, ta i trä) .

Har just krypit upp i soffan och slagit på tvn där jag ska avnjuta en god frukost. Senare under dagen väntar plugg och privatlektion med Nelly! Ska bli galet kul med privatlektion!! Inte lika kul med plugg...

(Tiden på detta inlägg tillägnar jag dig Nelly. Hoppas du sover gott sömntuta!)

DAGENS FRUKOST + KAFFE


Stelt

Kategori:

Sitter i vadmassagen i hopp om att mjuka upp mina hårda vader. Alltid lika ont och smärtsamt till en början men efter sisådär 5min så börjar det kännas lite skönare. Mmm. Fina randiga stumpor har jag på mig också. Annars då? Vill att Maria & Mindy ska börja nu!!



Tisdag på dansverkstan

Kategori: Dans

Sticker och möter upp gruppen nu då tränaren har kallat oss till möte. Spännande...
Efter mötet ska jag och Nelly kötta träning i tre timmar, hard workwork!
 
 
 

Ullared

Kategori:

Så fantastiskt konstigt program med så sjukt underliga människor...



Hejsvejs

Kategori: Allmänt

Strax sticker jag och träffar min käre far. Dags att prata av sig om allt och ingenting!
Åh juste, ser typ orange ut, YOLO :))
 

Hur mås det?

Kategori: Allmänt

 
 

Sportlov

Kategori:

NU inser jag att jag faktiskt har sportlov!! Helgen har verkligen gått i 1 med tanke på tävlingen och det är inte förrän nu, när jag kan ligga kvar och dra mig i sängen utan att känna stress, som jag fattar att det är lov! Åh herre jesus vad skönt!!!

Hypnotisören

Kategori: Allmänt

Filmen var faktiskt helt okej! Spännande och bra, men en aning seg ibland. Lite mer action kunde de tryckt in. Men helt klart sevärd! 4/5 toasters :)))
 

Börjar känna mig som människa igen

Kategori: Allmänt

Har tagit en välbehövlig dusch!
All brun utan sol ba forsa av mig och likaså all spray och vax ifrån håret. Mmm så fräsch jag känner mig nu.
Tänker bädda ner mig i sängen igen och se denna film (se bild nedan) nu.
Återkommer med hur många toasters den får efteråt!
 

Tävlingen

Kategori:

Riktig sugtävling var det igår. Inte nöjd med resultaten någonstans. Men något jag faktiskt kommer ta med mig från denna tävling är hur kul jag hade! Hade dansglädjen från morgon till kväll och trots att min klocka ringde vid 4.15 på morgonen så var jag så pigg, glad och full av energi heeela långa dagen ända fram tills vi satt på bussen vid 21.30 ,eller nåt sånt, igen. Trodde aldrig jag skulle kunna hålla humöret uppe. Men när man är ett sånt härligt gäng som vi är så är det nästan omöjligt att inte kunna det.

Och studerna ute på tävlingsgolvet var verkligen magiska. Låter som en tönt, jag vet, men hade så förbannat kul med mina tjejer! Det är just i dom studerna, dom få minutrarna, som man känner att allt slit och alla uppoffringar är sååå värda. Är aldrig så lycklig någon annanstans som jag är ute på tävlingsgolvet! Bäst!

Va hemma strax efter 12 iallafall och somnade nästan på en gång, slutkörd. Det tar verkligen på krafterna att hålla igång såhär en heldag med discodunk i öronen i ca 11 timmar i sträck. Har lyckats vaknat till liv nu och gjort en stor frukost som jag ska äta framför Mello som jag missade igår. Resten av dagen kommer bestå av mys på högsta nivå och ska förhoppningsvis försöka att göra ingenting. Bara va, andas och leva.

Två suddiga och fina bilder från gårdagen.




Mot Skövde!!

Kategori:

Sitter nu på bussen mot Skövde och terminens första discotävling! Trött, men taggad till tusen!!!

Bruuun

Kategori: Dans

Har stenat klart dräkten, duschat och sprayat mig bruuun! Åh fyfan vad jag hatar brun utan sol. Är bajsfläckig på armarna. Som tur är syns ju inte armarna så mycket i tävlingsdräkterna, men det är ändå störande. Jaja, jag kommer ändå svinga så fort med armarna så ingen hinner se! :P:P:P
Nuuu måste jag packa och fixa resten av grejerna!
 
En brun Angelina.
 
 

Tired

Kategori:

Satt och stenade pardräkten hela kvällen igår efter träningen. Helt galet vad trött man blir! Tog några timmar... Och är fortfarande inte klar. Ska göra klart det sista snart! Efter att jag andats lite. Känns som att tiden har gått så sjukt fort idag! Har iaf hunnit storhandla inför morgondagens resa och tävling. ÅH fyfan vad kul det ska bli! Terminens första tävling och vi ska ösa så jävla hårt!!

Ska hinna duscha, packa, måla naglarna, fixa maten, spraya brun utan sol, stena och lite annat smått och gott innan den här dagen är slut. Hejaheja.

Hektiska dag

Kategori:

Startade dagen med ett trött humör på dansen. Gick rätt bra ändå. Efter det skulle rektorn bjuda på Pizza Hut eftersom vi hjälpte till på gymnasiemässan för ett tag sen. Så då stack vi ut dit och käkade tillsammans med röset. Det var ju inte alls så speciellt kul eftersom vi har tävling på lördag och inte känner för att trycka pizza så här två dagar innan. Som tur var så fanns det ett stooort och saftigt salladsbord, mmm!

Väl tillbaka i skolan så hade vi en snabb lektion bara och sen var det dags att dela ut S T U D E N T MÖSSORNA!! Iiih så kul!! Äntligen börjar man känna att det närmar sig slutet. Pirrigt värre!



Vad ska man säga?

Kategori: Allmänt

Såg dessa bilder på min vän johannas blogg (http://astajohannajohansson.blogg.se/) och kunde bara inte låta bli att sno dom och ladda upp dom här.
 
Mina vänner har på TOK för mycket fritid...
Klickade upp facebook och ser att jag blivit inbjuden till en ny konversation med mina girls. Hoppar in i diskussionen osv. Klickar sedan ner facebook i bara några minuter och när jag sedan tar upp de igen så står det att jag har huuur många olästa meddelanden som helst! Så scrollar såklart uppuppupp och läser igenom allt som sagts (tänkte att jag kanske hade missat nåt viktigt) men ack så fel jag hade. Det jag fick sitta och läsa var detta: (och sååå mycket mer än det som syns på bilderna)
 
 

Träning - Mat - Greys

Kategori: Allmänt

Som rubriken säger. 
Har tränat stenhårt med crossfit och pardisco. Va helt galet flumm på paren dock, skrattanfall hit och dit typ. Meeen det ska väl va kul att dansa, eller? :)))
Jaja, nu har jag iaf slängt i mig en god middag och sitter lite halvdöd framför Greys! Vill bara släpa mig in i duschen så jag kan få sova men MÅSTE ju se klart avsnittet först. Gash jag är så trött. Zzz.
 

Mot Stan

Kategori: Allmänt

 

BlingBling

Kategori: Dans

Limmar lite stenar på tävlingsdräkten inför tävlingen på L Ö R D A G !
Ett riktigt helvetesgöra faktiskt... men det blir ju sååå fint när det är färdigt! 
Nu ska jag fortsätta kötta på stenar så jag blir klar någongång. 
Har även skruvuat upp musiken på högsta volym och sitter och galer för fullt. Tur att jag är ensam hemma!
 
 
 

Mums

Kategori:

Godmorgon.
Min lediga dag idag, men har i princip hela dan inbokad med massa ärenden ändå. Är ju liksom uppe vid denna tid?
Har nyss slängt i mig frukost. Testade nyss en ny proteingröt och den va galet god! Mycket bättre än den förra! Så klart, eftersom denna kostade pengar haha... MEN det är endast 25kr för 2 portioner så det är inte så farligt ändå.

Nu ska jag göra mig iordning och bege mig ut till erikslunds sjukgymnastik för lite tejpning!







Brrr

Kategori:

Fryser arslet av mig i väntan på bussen! BUSSEN?! Va typ år och dar sen jag åkte buss hem från skolan... Livet med körkort/vänner med körkort<3



Tagga matteprov

Kategori:



Just sayin'

Kategori:



Happy

Kategori: Dans

Måste faktiskt säga att jag känner mig riktigt GLAD efter kvällens gruppträning! Känner mig lycklig i både kropp, knopp och själ. En bra och peppande träning inför lördagens tävling helt enkelt! Kan knappt vänta!! Fast är samtidigt så otroooligt nervös...Men ÅH vad kul det ska bli!!
 
Är just nu bara fylld av ett riktigt lyckorus.
Mvh happy_girl_94
 

Standard...

Kategori:

...att äta mellis framför Top Model! Mmm



Erikslunds sjukgymnastik

Kategori:

Är och fixar ilägg till mina märkliga fötter. Hoppas på att få slippa denna smärta i mina benhinnor framöver, woho glad tjej! (Och fattig)



Så bäst!

Kategori: Musik

Måste bara dela denna också. Den är ju bara sååå härlig!
Det var faktiskt min vän Joanna som tipsade mig om denna när den visades på tv, hahah kan fortfarande inte sluta skratta!
 

Otroligt fin låt

Kategori: Musik

Tiden går för snabbt

Kategori:

Har pysslat och plockat hela dagen och tiden bara rinner iväg! Har hunnit sett ikapp alla Grey's avsnitt så nu kan jag börja följa det som vanligt på onsdagskvällar, woho!
Nu har jag bara de tråkiga sakerna kvar att göra, som att plugga och dammsuga... Tur att det finns musik!



Mysfaktor

Kategori:









Jag lever

Kategori: Allmänt

Hejhejhej.
Igår firade vi som sagt Emma som fyllt hela 19 bast!! Kvällen började med mat hemma hos henne som senare gick över i lite förfest och fram mot midnatt så rullade vi mot Pluto! Det var en jättetrevlig kväll med massa härligt folk! Synd bara att jag blev så förbannat trött redan vid kl 1 typ. Inte så konstigt egentligen när man har tränat varje kväll hela veckan + skola på de. Både kroppen och knoppen var helt slut! 
Somnade iaf inte förrän efter kl 4 och guuud så gott jag sov!
 
Tvingade mig upp typ vid lunchtid idag, hehe, stoppade i mig en stor frukost och drog till dansen. Där agerade jag, tillsammans med några andra, elev till blivande lärare som skulle examineras. Det var 4 olika lärare som skulle examineras men jag var endast med på 2. De andra var för tidigt....
Jag gjorde det egentligen för att få tag på lite gratis träningskort som delades ut som tack för att man ställt upp! Så nu är jag 4 träningspass rikare, moahahah!
 
Nåväl, nu tänker jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig på sängen och bara ligga där och vara ett tag tills det är dags för middag. Ikväll är det mello också! Ska se de tillsammans med en fin vän, lite grönsaker och dipp. Mys.
 
Två bilder från igår.
 
 

Grattis Emma <3

Kategori:

Ikväll firar vi Emma 19 år!! Senare blir det Pluto! Ses vi där eller?



Gymnastik

Kategori: Allmänt

Igår på elitträningen så fick vi träna väldigt mycket handstående. Typ stå på händer och falla över i brygga, hjula med två händer/en hand osv. Det fick mig att sakna gymnastiken väldigt mycket! 

När jag var liten så gick jag nåt år i gymnastik, och det var en av de roligaste sakerna jag gjort i mitt liv. Tyvärr skulle mina tränare sluta och vi blev då flyttade till en ny grupp, på ett nytt ställe, med nya barn. Det var inte alls lika kul i den gruppen då det var mycket mer folk, mindre ålder på alla barn och lättare övningar. Så jag slutade. 
Idag kan jag inte längre göra en handvolt, som jag kunde då. Kan knappt stå i brygga en längre tid, och jag tycker det är så himla tråkigt! Så ledsen över att jag har tappat allt. Om jag kunde vrida tillbaks tiden till den punkten i mitt liv och göra om, så skulle jag nog aldrig ha slutat i gymnastik. Jag vet inte om jag hade tröttnat och slutat efter nåt år iallafall, men just nu känner jag att jag ångrar att jag slutade. Tråkig känsla... Tur att jag fortfarande har dansen kvar iaf!
 

Livsnjutare

Kategori: Allmänt

Nyduschad sitter jag nu. med kaffe + knäckemacka med ägg och avocado, framför säsong 9 av Grey's! Måste se klart första halvan så jag kan börja följa de avsnitten som nu visas på tv!
Skolan börjar inte förrän 12 och förhoppningsvis har jag bara en dubbellektion idag, nice.
Mer om kvällen kommer i ett senare inlägg :))
 
 
 

Tagga tävling!!

Kategori:

Fick med mig detta hem från stan idag, märks att det börjar dra ihop sig inför tävling!!



Alla <3 dag!

Kategori:

Denna dag har bjudit på många skratt! Även fast jag är forever alone på kärleksfronten så handlar ju denna dag inte bara om kärleksförhållanden. Jag tycker att alla hjärtans dag inkluderar både familj och vänner också. Vilka har fått mig att må riktigt bra idag!
Började dagen med ett härligt skrattanfall när jag råkade köra förbi joannas hus utan att stanna (vilket jag skulle gjort eftersom hon väntade på mig där). Ojojoj vad kul det var! Tabbade mig även på dansen där jag drog en glidvurpa ner på golvet. Låg sedan där som en liten platt knubbsäl och skrattade så tårarna sprutade. De andra skrattade så mycket så de inte ens kunde fortsätta dansa och Linda (tränaren) skruvade ner musiken och även hon brast ut i total asgarv. Så där låg/satt/stod vi och skrattade oss igenom de sista minutrarna av lektionen. Herregud säger jag bara! Som tur var gjorde jag mig inte illa, om de va någon som var så snäll och undrade det.

Nu sitter jag iaf här hemma efter en tur på stan med fina tjejer. Ska försöka koppla av lite framför tvn innan det är dags för träning senare.
PUSS PÅ ER FINA DÄR UTE! / A

Red face - Dead face

Kategori: Dans

Kvällen började med crossfit, och där körde jag verkligen slut på mig själv! Tror aldrig jag varit så trött/svettig/flåsig/skakig efter ett crossfit pass som jag va idag! Kände verkligen att jag kämpade fast min kropp sa nej. Och det känns otroligt bra såhär i efterhand! 
Mindre kul var det att jag kände mig halvdöd när det sen var dags för parträning. Och när tränaren skriker: "Det är tävling nästa vecka!" upprepade gånger så knyter det sig sååå hårt i magen på mig! Blir så djävulskt nervös så fort någon nämner ordet tävling, och jag förstår inte varför?! Har nog aldrig varit så här nervös inför en tävling förut, aldrig! Var liksom nervös redan innan terminen hann börja...What's up with that liksom? Men det är samtidigt inte bara nervositet som fyller min kropp när någon nämner tävling utan även adrenalin och pepp. Är lika taggad som jag är nervös! Det är väl bra antar jag? 
 
Vi köttade oss iaf genom parträningen och otroligt nog så överlevde vi denna veckan också! :) Ett STORT + var att jag, i slutet av träningen, kunde sitta i VÄNSTER spagat!! Har aaaaldrig i hela mitt liv kunnat gjort det förut! (Är högerbentad) och fysatan vilket lyckorus jag fylldes av då! Ville nästan gråta. Men jag lät bli. Lika bra kanske. 
Och Nelly, min lilla Nelly, hon fick nog samma lyckorus som mig när hon upptäckte att hon klarade samma sak! (Fast i höger spagat då. Ja, vi är viga på olika ben). Åh jag är så stolt över oss, redan! Och terminen har ju knappt börjat! Puss på dig min lilla älva, det här fixar vi! ♥
 

Zumba

Kategori: Träning

Älskar zumbadansen vi kör till den här låten! Blir så glad av den :)))
 
 
Har ni aldrig testat zumba så tycker jag ni ska göra det! Ni har absolut inget att förlora på det, och tar ni dessutom med er ett gäng kompisar så lovar jag att ni kommer ha hur kul som helst! Man märker knappt att man tränar rätt effektivt eftersom man har så kul :) LOVELY
Och ska ni testa zumba, ska ni lätt ta ett drop in pass med Linda Hemrell på Dansverkstan ;)

Proteingröt

Kategori: Allmänt

Testade en ny proteingröt till frukost. Den var faktiskt helt okej! Kommer definitivt att äta denna fler gånger. Den gick väldigt fort att tillaga också!
Här är receptet, taget från http://idawarg.chic.se/ :

Koka upp 1dl havregryn med 2 dl vatten. När gröten börjar bli "fast" så knäck i 1 ägg + 1 äggvita. Rör om hela tiden och salta lite. 

Servera gröten med blåbär, kanel, 1 matsked kokosolja och havremjölk.

(Jag använde hallon och sojamjölk, i brist på blåbär)

 

 

 
 

Vad ska man säga

Kategori: Allmänt

Denna dagen har verkligen gått i 1, och den har varit riktigt kaos. Har knappt hunnit med att andas. Träningarna gick inte så bra som jag velat idag. Kände mig sjukt tung och trött i heeela kroppen. Kan bero på en blandning av träningsvärk, onda benhinnor och "gipsade" ben. Har även "that time of the month" så ska väl egentligen inte deppa ihop för mycket över den dåliga prestationen. Finns ju några faktorer som spelar in. Hoppas på att morgondagen känns bättre!
Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och se Maria och Mindy på tv3play, åh dom är så söta! Är ledig imorgon så nu säger vi heeejdå till denna otroligt hemska tisdag och välkomnar en lugn och skön onsdag.
PUSS OCH GODNATT

Tejpade benhinnor

Kategori:

Nyss hemkommen från sjukgymnasten. Känner mig typ gipsad. Rätt skön känsla ändå.



Ska slänga i mig mellis nu och lite senare väntar träning!

Mello-zumba

Kategori: Dans

Här är två klipp från kvällens zumba! Haha riktig mellofeber på Dansverkstan just nu... Låtarna spelas varma på nästan alla pass...
 

Helt galet!

Kategori: Dans

För några månader sedan så la min tävlingsgrupp tillsammans med vår tränare upp en plan. En plan som skulle göra oss starkare, hälsosammare och bättre helt enkelt. Vi alla ändrade vår livsstil rätt stort och för någon vecka sedan bockade vi av det första resultatet och herremingud vad skönt det kändes! Vi hade alla lyckats, det hade gått åt rätt håll och jag har iallafall aldrig mått bättre. Det gäller både fysiskt och psykiskt faktiskt. Idag bockade vi av ännu en utmaning, och ALLA klarade den! Är så jävla stolt!!
 
Nu är det bara att fortsätta i samma riktning för då kommer ingenting kunna stoppa oss! Åh vad glad jag är.
 
Var iaf rätt slut efter gruppträningen, meeen blev ett spontant zumbapass också... Haha det är ju så goa och härliga människor så man vill ju inte åka därifrån! Är iaf grymt glad över att jag gick på zumban för det var verkligen svinroligt! Log typ med största leendet genom större delen av passet. Kan inte göra annat än å längta efter träningsvärken i magen, mmm.
Stretchade även lite när jag kom hem, för att minska träningsvärken en aaaning, har ju trots allt en träningskväll att klara av imorgon också.
 

Lååång skoldag

Kategori:

Känns verkligen som denna dag har hunnit bjuda på väldigt mycket redan, och än är den inte slut. Började med ett grupparbete imorse där vi ska spela in en film. Började med ett antal skrattanfall men sedan flöt det på riktigt bra. På eftermiddagen fick vi besök av två stycken som skulle hålla en föreläsning om arbetsmarknaden. Faktiskt riktigt intressant! Men jag som redan var förvirrad innan över utbildning, jobb och framtid är ju fan 100 gånger så mer förvirrad nu efter... Men jag fick samtidigt upp ögonen för väldigt mycket nytt så det ska bli spännande att se hur min framtid slutar!Nu är jag iaf hemma och ska käka lite mellis innan det är dags för gruppträning! Idag har vi även en utmaning att klara av - planktävling... Återkommer med resultatet efter träningen, om jag överlevt dvs...
Fina skådespelare

Guilty pleasure

Kategori: Allmänt

Känner inte ni också att ni har låtar som egentligen inte är er typ av musiksmak men som ni bara älskar att lyssna på? Har haft/har flera såna låtar i min spotifylista som jag lyssnar på dagligen! Det är därför den inte ligger synlig för någon annan än mig, moahaha. De flesta låtarna är såna som jag blir riktigt glad av, eller som påminner om min barndom. Typ såna här gamla med sarek, carola eller DaBuzz...Ja, såna låtar finns/har funnits i min spellista, hihi. Kan bara inte hjälpa att jag blir så glad av dem! Musik är definitivt en av de viktigaste sakerna i mitt liv ♥
 
Just nu är den här numero uno bland mina guilty pleasure-låtar:
Både skäms och ler när jag hör denna, haha! Men schlager är något jag alltid älskat och som jag verkligen saknar i dagens samhälle! Inte minst i mello...

Glasögon

Kategori: Allmänt

 
Eller inte eheh... xD :P :))
Men visst är dom fina?
 

Hej du vinter, som vägrar försvinna

Kategori: Allmänt

En fin vän

Kategori:

Har tillbringat kvällen tillsammans med min fina Evelina! Först stod Melodifestivalen på schemat och direkt därefter såg vi QX Gaygala. Usch vad mello börjar gå utför alltså... måste nog vara det sämsta året någonsin?! Aja, två deltävlingar kvar så vi får hoppas att det dyker upp nå nya stjärnskott där.
Just nu ligger jag nerbäddad med voltaren samt benvärmare på mina stackars benhinnor. Det är en bra/spännande/läskig film på fyran som jag bara måste se klart innan jag somnar! Hatar att när jag väl sett början på en film så måste jag se slutet..funkar ej annars.
Meeen puss och godnatt på er alla partypeople out there

Splitt

Kategori: Dans

Tog en paus i allt pluggande och stretchade lite. Åååh vad jag vill kunna sitta HELT nere i splitt. Är inte riktigt där än, men snart så jävlar. 
 
Haha vet att mina ben ser helt psyk och osammanhängande ut pga alla skarvar mellan speglarna.

Mmm lördag

Kategori:

Startar lördagen med en sen frukost i sängen framför "En galen dag i New York" åååh bästa filmen



Fredagsmys

Kategori:

En stor, mysig säng. Tända ljus. Godis. Chips. Gladiatorerna. Nu är det fredagsmyyys









FREDAG

Kategori: Allmänt

Äntligen, vår älskade fredag, är du här! Det firar vi med en feeet godispåse, mmm.
Trevlig helg alihopa!
 

Eh jaha?

Kategori: Dans

Happ, fick hoppa över träningen idag! Elitträningen dessutom. Känns skit. Meeeen vad ska jag göra när mina benhinnor inte vill samarbeta. Blir så sjukt frustrerad så jag vill gråta! På riktigt alltså, är förbannad...
Kändes ändå som ett bra beslut även fast det tog emot. Behövde höra det från någon annan (min tränare) att det bästa vore att sitta och kolla på ikväll. Kan inte lyssna på mig själv för i mitt huvud finns ingen vila. Så fick lite linnement på benen och drog sedan på benvärmarna och satte mig på träningsgolvet, där jag tillbringade resten av träningen. Och det var för 2 timmar sen och det bränner FORTFARANDE så jävla hårt på benhelvetena. Helt galet?!  MMM. 
 
Nej okej, nu ska jag verkligen försöka vila/trycka/stretcha/smörja/göraallt för att få bort detta galenskap och sen är jag förhoppningsvis på benen (bokstavligen haha) nästa vecka igen! Kan ju alltid be för det iaf...
 
2 år gammal bild, på mig och snyggjohanna (Har absolut inget med inlägget att göra egentligen, råkade bara stöta ihop med den på datorn och tyckte den var charmig så tänkte, varför inte?)

Vet inte

Kategori:

Denna dag har bara varit allmänt konstig och osammanhängande. Har blivit myyycket skratt och lite tårar. Gömde en traktor imorse. Känner mig bara förvirrad och trött. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känns lika sorgligt båda två. Vill bara krypa ner under täcket och vakna upp på fredagkväll...
Tack för mig.

Tyck vad ni vill, men denna är braaa

Kategori: Musik

Casall

Kategori:

Nu drar jag snart iväg på träning! Idag blir det tre olika träningspass, lovely. Kommer vara hemma runt 21 ikväll och då blir det till att dö i sängen. Hejaheja

Inviger mina nya träningsbyxor idag också!







Lever farligt

Kategori:

Målar naglarna på filosofiboken, moahaha



I'm so going to hell...

Härliga lediga dag

Kategori:

Startade dagen med en powerwalk på 60min och körde även lite magstyrka efteråt. Åt sedan en god och nyttig frukost med yoghurt, frön, banan, keso, avokado och ägg! Har nu hamnat i soffan framför tvn för att ta igen mig lite. Idag ska det pluggas rejält också, fy farao...



Njuter

Kategori:

Ligger i sängen framför Vänner och njuter av att jag är ledig imorgon. Mmm såå skööönt
Godnatt suckers :)))



Tisdag

Kategori: Allmänt

Gaaah måste hinna läsa ut en bok på nästan 400 sidor tills på måndag?! Happ, bara börja kämpa nudå, finns ingen tid att förlora. Så nu vet ni hur jag kommer tillbringa all min lediga tid! 
Förutom att läsa, ska jag även iväg på träning ikväll! Först blir det Core en halvtimme och efter det en timmes discoträning. Skoj! 
 
 
Typ så här tänker jag varje dag i skolan! ♥

Godmorgon

Kategori:



Sitter och räknar matte i skolan. How fun. Sov drygt 10(!!) timmar inatt! Wow vad skönt!

Lycklig

Kategori: Allmänt

Sitter här, nyduschad och insmord med Aloe Veras Heat lotion på mina bultande benhinnor. Har musik på och kan knappt sitta still. Känner ett lyckorus! Sjunger med och sitter nästan och hoppar på stolen. Förstår inte varför? Jag känner mig bara så otroligt lycklig och glad! Please, låt aldrig den här känslan försvinna!!
 
Träningen gick rätt bra för min del tycker jag. Är nöjd över min prestation och orkade mer än vad jag trodde. Idag kände jag verkligen att det var jag som hade kontrollen och bestämde över min kropp. Jag lät inte mitt huvud sätta gränserna. Vilket kändes otroligt bra! 
 
Vill egentligen inte gå och lägga mig när jag mår så här bra, men funderar ändå på att passa på att lägga sig tidigt nu när man väl kan. Skulle egentligen behöva det. Tanken på att vakna upp utvilad imorgon känns lockande. Tror nog det får bli så. Godnatt! 
 
 

Katjing

Kategori:

Hundradagarsbiljett kirrad! hashtag STUDENTEN



Mellis

Kategori:

Dagen har flytit på rätt bra. Kom hem från skolan för en liten stund sen och nu käkar jag mellis innan det är dags för träning med gruppen!

En tallrik lättyoghurt med musli, solrosfrön, keso, valnötskärnor och banan. Mmm



Från toppen till botten

Kategori: Allmänt

Dagen började så jävla bra. Har haft världens mysigaste söndag ute på erikslund och Ikea med min bästa mami och syster. Fick med mig en massa bra grejer hem!! Min hylla med alla priser och pokaler brakade ner för någon dag sedan och istället köpte vi ett jättefint vitrinskåp, (trodde vi), när vi kom hem och skulle montera ihop det så visade det sig att vi hade fått med oss fel skåp hem. FML. Köpte även lite fler speglar till min spegelvägg, dels för att det rasat ner några och dels för att göra den lite större. Köpte ett superlim för att limma fast dom jävlarna så de inte skulle kunna rasa ner nå mer, men självklart fäste inte dedär äckliga limmet... Så nu har jag en halvfärdig spegelvägg! FML igen. Köpte också en ny sovkudde eftersom jag tycker att min blivit för platt, har inte vågat öppna den för jag svär, det kommer säkert va fetaste hålet i den eller något eftersom ingenting annat har funkat hittills!
Hittade till sist ett par jätteläckra träningsbyxor som var nedsatta från 700 till 500, så jag slog till! Vet dock inte om jag kommer våga använda dom för då spricker dom väl eller nåt annat skit. Verkar ligga nån förbannelse över allt jag köper idag. Jo juste, två glödlampor gick även sönder i mitt rum idag. POFF! Fml.
 
SÅ, dagen började asbra och kom hem nöjd med en massa nya fina grejer och på bra humör dessutom, men nu helt plötsligt sitter jag här och är förbannad, sur, depp och alla möjliga ledsna och negativa känslor.
Skrattar dock lite åt mig själv nu när jag skriver detta för inser hur jävla sorgligt allt låter. Meeen för att sammanfatta det hela - FML!! 
Sååå pissed över att en så bra dag slutade så här dåligt...
 

På dansen

Kategori:

Har vart på Erikslund och shoppat samt lunchat med mamma och syster. Nu sitter jag och ska försöka slå ihjäl en timme på dansen medan hon dansar och sen bär det av hemåt. Passar på att njuta av en smoothie!



RÖSTA

Kategori:





099-202 01

Om ni inte tyckte låten eller David var bra så rösta på de grymma dansarna!! Vi måste ju visa vart skåpet ska stå! VÄSTERÅÅÅS<3

NU KÖÖÖR VIII

Kategori:







Sociala gänget

Kategori:



Åååh tiden går så saktaaa

Melodifestivalen 2013

Kategori:

Nedräkningen har börjat... Endast 10 min kvar!!!

Svenskt

Kategori: Musik

 
 
Har förälskat mig i två svenska låtar! Tycker dom är riktigt härliga att lyssna på.

Hej å hå

Kategori: Allmänt

Har fixat till mitt rum som blivit lite bortglömt och oprioriterat under de senaste veckorna.
Har städat, fixat tvätten, damsugit, rensat, bytt sängkläder och dammat. Rätt bra gjort va? Tänk om det ändå kunde hålla sig så här fint och fräscht nu...
De tog fan några timmar, och nu är jag helt slut haha. Funderar starkt på att dra en pn. Vi får se hur det bliiir.
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Det är fredag och jag är trött. Som fan.
Funderar seriöst på att sova snart, så trött är jag. Sitter och gäspar helt galet och ögonen kliar.
Meeen kan inte hjälpa att jag är så galet taggad inför imorgon kväll, mello 2013! Haha orkar inte med mig själv, men ryser så fort jag tänker på Melodifestivalen, Eurovision, Loreen...
Åh, tänk att det gått ett helt år sen dess?
Jaaa, jag är mellonörd. Har alltid vart och kommer alltid att vara! Det är bögarna och jag :)))
Kolla bara på detta: 
 
Danny och Gina. Tror dom kommer göra en sjukt bra show! Iiih vad jag längtar! 

Fikamys

Kategori:

Bion var otroligt bra! Helt klart värd att se! Så himla fin!
Nu - chailatte



Bio

Kategori:







Plågsamt

Kategori:

Fan att lärarna alltid ska strula med vårt schema! Blir så lack...
Har iallafall suttit och sett två grymt tråkiga filmer på rad nu om Östersjön och fiske och tiden har gått huuur sakta som helst! Riktigt plågsamt, satt nästan och räknade minutrarna.
Nu är jag äntligen hemma och om några timmar blir det bio med mina tjejer! Men först - LUNCH