angelina.blogg.se

Mitt liv, mina val, mina beslut.

Spontant lycklig

Kategori: Dans

Idag var det gruppträning och den gick väl rätt okej? Vet inte riktigt vad jag har att säga om den om jag ska vara helt ärlig, men svettigt var det i alla fall!
Direkt efteråt så stannade vi alla kvar en stund och planerade inför morgondagen. Vi i gruppen har nämligen som en liten tradition att tillbringa Valborg tillsammans! :D Ska bli sååå kul!! 
Helt plötsligt så hör jag hur en låt som jag gillar väldigt mycket spelas i högtalarna och smyger dit och kikar in i danssalen och där är det ZUMBA! :D Vi stod utanför dörröppningen och dansade med och hade så kul och efter några låtar så blir vi nästan intvingade i salen och hakar på den andra halvan av passet! Åååh jag tycker det är så obeskrivligt kul med zumba, dans och att överhuvudtaget vara på Dansverkstan. Älskar miljön, människorna, atmosfären och ALLT! Shit vilken rolig kväll det har varit! Fick skrattanfall på skrattanfall och kommer garanterat vakna upp med sexpack och träningsvärk i både käkar och resten av kroppen imorgon. Underbart! 
 
Tack fina människor, för att ni finns i mitt liv!! ♥
 
 
En gammal video från ett annat zumbapass.
 
 

Nails

Kategori: Allmänt

De förra naglarna var bara bajs. Så gjorde nya hoho!
Invigde ett nytt nagellack - Mariah Carey "Can't let go", tyckte det var så otroooligt fint! Lila och allt!
 
 
Måste även inflika med att jag fullkomligt HATAR den fula fjortisen i "Tonårsbossen". Åh nackskott...
 

Greys

Kategori: Allmänt

Hahahah tyckte detta var otroligt kul!!
 
(Endast Greys-fans som fattar)
 
 
 

Hej å hå

Kategori:

Beautiful



Söndag

Kategori:

Återigen frukostmys framför "SYTYCD". Livet levererar!



Layers

Kategori:

Har precis varit och sett en dansföreställning med en fin vän. Åh så häftig den var! Klart impad över hur begåvade de är. Väldigt annorlunda och egen. Glad över att jag såg den!

Blev även premiäråk i nya bilen för min del!! Åååh vad jag älskar den, sååå himla fin! Och så jäkla skön att köra! Lovelovelove vår fina lilla pärla. I denna kommer musikdunkandet att tas till en helt ny nivå!









Pluggpaus

Kategori:







Werk

Kategori: Dans

 
Behöver jag ens säga nåt?

Ior

Kategori:

Frukostmys framför "So you think you can dance". Hääärliga lördag!!





Annars då? Måste tillbringa dagen till att plugga. Men är konstigt nog inte ett dugg bitter över de! Är bara så taggad över att slutet är nära och vill bara få in alla skoluppgifter som är kvar! Iiih

(p.s. tänkte på dig johanna, när jag valde koppen) ;)

Livet som barnvakt

Kategori:

Har tillbringat min fredagkväll som barnvakt, vilket är helt ok med tankr på att jag får umgås med världens finaste treåring. Något som INTE är ok är att det idag tog ca en och en halv timme att få henne och somna. Vilket gjorde att jag missade HELA Let's dance :'( Hade tänkt att hon skulle somna innan så jag hann se men neeejdå, hon hade minsann andra planer. Aja, nu sover hon och jag är livrädd för att hon ska vakna haha! Vågar inte ens gå på toa... Har krypit upp i soffan framför New girl och tänker inte röra mig ur fläcken förrän det är dags att röra sig hemåt.

Några avslutande ord: Cash is king.

S3B

Kategori:

Sticker till skolan och tränar lite inför utklädnadsshowen med klassen! Hoppas ni är redo kära classmates ;)





Vad händer?

Kategori:

Drar en liten spontanare till friskis såhär på torsdagseftermiddan. Mammas idé. Hur hon fick den idén har jag ingen aning om eftersom hon ALDRIG tränar. Var nog en arbetskollega som kom med förslaget antar jag. Men stolt är jag över henne så bestämde mig för att följa med! Blir perfekt eftersom jag har dansträning sen efter också. Wiho nu kör vi!



JB

Kategori: Allmänt

HAHAHAH bland de mest sorgligaste, roligaste, skämmigaste och patetiska jag sett i hela mitt liv. Varför sån hysteri? Visst att man har en idol, det har ju även jag (Lorpan<333), men alltså helt seriöst?! Nån måtta fåre väl va... Han har ju liksom inte direkt räddat världen?! Har absolut ingenting emot honom osv, men det har gått till en sån jäkla överdrift...
 

Onsdag

Kategori:

Idag är det min lediga dag. Så känns surt att jag måste iväg till skolan och skriva prov ÄNDÅ. Har lite ärenden att fixa också innan jag vänder hemåt och begraver mig i plugg. Fantastiskt! Längtar till träningen ikväll.



Student

Kategori:

Ni får ursäkta för dålig update men dessa veckor är en students värsta mardröm! Har sååå mycket plugg samt massa andra saker som måste hinnas med. Har inte riktigt något roligt att berätta om heller så känns då ovärt att blogga. Förhoppningsvis blir nästa vecka lite lugnare för min del om jag nu håller mina deadlines. Är iaf på bra humör trots att jag drabbas av lite panik emellanåt. Njuter trots allt av livet och att det endast är en månad kvar till frihet. Försöker ta vara på den lilla tid jag har kvar i skolan och med klassen, det kommer ju snart va över så fort! Skönt men samtidigt sorgligt.

Nu - mellis!! Såååå jäkla hungrig



Brown

Kategori: Dans

Har precis sprayat mig brun inför morgondagens tävling och sitter nu och väntar på att det ska torka! Underhåller mig med Let's Dance och äter lite Josefinas finknäcke samt dricker vatten. Hejaheja. Blir förhoppningsvis en grymt rolig dag imorgon, längtar iaf som satan!! Trots att jag ska tillbringa en heldag (verkligen en heeeldag) i en svettig, unken och kvav idrottshall så kommer jag ha så jäkla roligt med fina människor, dans och en massa härligt! Älskar detta sååå mycket! De där få minutrarna man får ute på tävlingsgolvet är såå värt allt slit, alla förberedelser och definitivt allt svett och alla tårar! Världens underbaraste känsla! 
Imorgon köttar vi brudar!!
 

Dåligt flow

Kategori: Allmänt

Känner att jag kommit in i nåt dåligt flow denna vecka... Typ som att jag vaknat på fel sida varje dag. Kroppen värker konstant av träningsvärk och trötthet, huvudet bultar och hänger knappt med i svängarna. Är väldigt känslosam och blir lätt irriterad. Är dålig på att se det positiva i saker och lägger av nån konstig anledning all fokus på det negativa? Hatar detta, OK! Vill inte vara såhär neggo, klagig osv. Hatar att klaga och hatar folk som klagar. Okej, hata är ett väldigt starkt ord så jag formulerar om mig till: "Jag ogillar folk som klagar". Hatar dock mig själv när jag klagar. Det blir ju inte direkt bättre?

Kände att om jag nu skriver ut detta så kanske det känns lite bättre inombords och istället för att slänga ut ännu mer klagomål ur min mun så låter jag de strömma ut genom fingrarna och in i detta inlägg. Nu är det färdigklagat, PUNKT SLUT. Ska från och med nu vara överdrivet positiv till allt som kommer. Mycket roligare så :))

New Nike

Kategori:

Inviger nya träningsbyxor idag. Hoppas på att de är lika sköna som snygga!









Frukost

Kategori:



Åt sjukaste godaste gröten imorse. Saknar den redan...

Dött

Kategori:

En utav de bästa sakerna i hela världen är seriöst att äta mat efter en/flera hård/hårda träningar. Mmm det är himmelskt gott! Har tränat som en galning idag och är så jäkla slut i hela kroppen. Har tappat så mycket pga att jag varit sjuk så idag fick jag verkligen pressa kroppen till att orka. F Y F A N säger jag bara. Känns dock så otroooligt skönt nu när jag befinner mig hemma, levande och mätt. Kommer sova skönast inatt alltså. Nej, nu ska jag dra mig mot duschen innan jag stupar i sängen. Har stretchat ut hela kroppen ordentligt också för att slippa den värsta träningsvärken imorgon, men den kommer allt att finnas där...väntandes på mig när jag vaknar...

Det var btw sjukt ljust ute när jag körde hem från träningen?! På väg mot sommartider, åh blir så glad!

Hej från en trött tjej


Flitigt

Kategori: Allmänt

Helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har iaf fått mycket gjort under denna helg! Har pluggat så det ryker samt tränat ordentligt för att ta ikapp allt jag tappat/missat under min sjukistid. Kan väl säga att jag är på god väg iaf. Konstigt nog har jag ingen som helst söndagsångest idag och jag ser nästan fram emot att gå till skolan imorgon! Kanske beror på att jag typ knappt varit i skolan på ca en månad osv... Ska bli sköönt att komma tillbaka till lite rutiner och grejs. Nu tänker jag nog krypa ner under täcket och ta igen mig lite. Behöver en lååång natts skönhetssömn innan det är dags för verkligheten igen. Pusssss
 

Hello världen

Kategori: Allmänt

Jag har kopplat bort bloggen ett tag pga att jag varit sjuk, igen... Ville fokusera på att vila och bli frisk så har därför valt att inte lägga nå fokus här. Nu är jag äntligen frisk igen och jag ber till alla gudar där uppe att jag ska hålla mig frisk under nästa vecka så jag kan kötta, nöta, träna, tagga inför tävlingen på lördag! Och jag skulle gärna vilja hålla mig frisk liite längre än bara nästa vecka också för känns just nu som jag varit sjuk hela mitt liv. Har otrooligt mycket i skolan också som jag missat nu under dessa veckor jag varit sjuk osv, har nog aldrig haft såhär mycket arbeten på en och samma gång förut. Så denna helg kommer jag begrava mig i plugg. Vi får se om jag bloggar nåt men jag tror det bästa just nu är att fokusera på skolan och träningarna för min del, att försöka få lite ordning på mitt liv igen, så får bloggen komma lite i andra hand. Ni får väl fortsätta att hålla utkik efter inlägg. Det kanske dyker upp någonting roligt när jag behöver en paus. Hoppas ni alla mår bra och inte känner samma stress som jag. 
MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER KVAR TILL STUDENTEN!! KÄMPAAA
 

Söndag

Kategori:

Sovit, pluggat, sovit, tränat, sovit, pluggat = min söndag.
Har inte mått nå vidare alls idag. Gått på alvedon hela dagen och knappt kunnat ätit. Sovit bort största delen av min pluggtid också. Kommer kugga sååå hårt på proven på tisdag... Är ändå nöjd över att jag tog mig till träningen då det verkligen behövdes för min och Nellys del.
Förövrigt har jag nog den värsta söndagsångesten ever?! Varit borta från skolan i typ 3 veckor, ligger efter med skolarbeten så det bara skriker om det, insåg nyss att detta var det sista påsklovet(!!) och att det är exakt TVÅ månader till studenten! Ojoj, tuff söndag...

Danstävling

Kategori: Dans

Yes idag var det tävling, i.....STOCKHOLM! Haha 4e dagen denna VECKA som jag är i stockholm. Men de gillar vi! Tävlingen var iaf jättekul och det gick bättre än förväntat från min sida prestationsmässigt. Så jag är nöjd. Och det lät som de andra var de också, superkul! Det var många grupper som inte var med och några som var strukna, lite trist men det ger oss bra rankingpoäng iaf ;) Vi var 3 man kort idag...hade dock en liten reserv så vi var iaf 5 stycken som tävlade, så vi hade inte direkt några förväntningar resultatmässigt :) Vi gick bara ut för att ha riktigt kul och det hade vi! Tydligen syntes våran dansglädje också vilket jag hört från en säker källa, och det känns ju också kul! 
På vägen hem stannade vi och åt ute i den fina solen. Mår så bra tillsammans med mina brudar, ni är bäst! Roligare sällskap får man leta efter! 
Nu är jag helt slut och tänker dra mig in i duschen och duscha av allt smink, sprej, glitter, svett osvosvosv. Sedan blir det en luuugn och skön lördagskväll för min del. 
 
 
 
Just det! Tony Irving var den som ledde tävlingen också. Så han var speaker och presenterade alla ronder osv. Haha riktigt kul! Blir så fnissig av att bara höra hans röst. Så roligt att se han i tv ena dagen och sedan live dagen efter! Bästa Tony, finns ingen som du. 
 

Tagga tävling

Kategori:

Har duschat och smort ett lager brun utan sol och nu sitter jag i vadmassagen och kollar Let's Dance! Ska smörja ett lager till iaf sen får de nog räcka. Aj fyfan vad ont det gör att massera vaderna! Speciellt nu när mina är hårda som sten. Nej nu måste jag fortsätta titta här, heja Maria Montazami!





Today's to do list

Kategori: Allmänt

Idag då. Hittills har jag ätit frukost, packat upp allt från kryssningen, lagt in ren tvätt i garderoben, bäddat sängen, haft några diskussioner, kollat igenom alla mina inköp från igår, packat halvklart till tävlingen imorgon, kollat lite studentskor på nätet, blivit medveten om mitt saldo på kontot(...), och lite annat smått och gott som inte är värt att nämna. Ska käka lunch nu och sedan måste jag plugga. Ska smörja med brun utan sol inför tävlingen imorgon också samt packa färdigt. Ska även ut på en promenad i det fina vädret för att gå bort lite träningsvärk i benen. Får inte missa Let's dance ikväll också. Bäst jag sätter fart nudå. Puss från mig!
 

Gårdagen i huvudstaden

Kategori: Allmänt

Ja gårdagen var verkligen vad jag behövde! Så hiiimla grymt galet skönt att komma iväg lite. Vi gick i massa affärer, brände massa pengar, åt mat, brände ännu mer pengar, köpte kulglass i Kungsträdgården och satt och mös i solen, gick runt i lite fler affärer, åt middag på Jensen's och till sist blev det bio - Oz, the great and powerful 3D. BÄSTA FILMEN! Helt sanslöst bra enligt mig. Den innehöll precis allt! Magi, humor, sorg, glädje, romantik osv. Tack för denna fantastiska dag min bästavän! Du är guldvärd ♥
 
Brillor på brillor, haha.
 
Chillar i provrummet.
 
Beckas mat när hon fick den (seriöst mat för fyra pers)
 
Beckas mat när hon ätit klart (typ iingen skillnad?)
 
 
Och shopping blev det! Gjorde värsta kapen, såå nöjd!

Stockholm

Kategori:

På tåget mot Stockholm med en fin vän! Solen skiner och jag är på bra humör. Känner livsglädjen! Ha en bra dag alla ni där ute för de tänker jag ha, puss!



Nostalgi?

Kategori: Musik

Helt seriöst. Ryser när jag hör alla dessa haha! Melodifestivalen i mitt ♥
 
 
 
Hur fan ser dom ut?! Hahah
 
 
 
 
Åh detta var min favvolåt när jag var liten, dansade alltid till den!
 
 
Och detta var pappas favvo...haha
 
 
 
Okej, inte för att jag var född detta år men låten är ändå en nostalgilåt.
 
 
Den här sista har det också blivit ett ANTAL danser till, åh!
 
 
 

Vart jag mig i världen vänder

Kategori: Allmänt

En lite kort film från kryssningen som jag filmade från VIP-bordet på balkongen, lovely!
 

När viljan är stark

Kategori:

Trotsade tröttheten och huvudvärken och drog ut och sprang i 25min. När kroppen inte orkar får huvudet ta vid. Var faktiskt rätt skönt ändå. Fint väder, frisk luft och bra musik i lurarna. Har saknat att springa.



Dagen efter

Kategori:

Idag var en mindre rolig dag då jag va tvungen att ställa klocka för att ta bussen till träning! Usch vad trött jag var, somnade dock tidigt igår men de 10timmar jag sovit räckte tydligen inte som återhämtning efter kryssningen. Har iaf tränat massor nu samt tagit ett varmt bad. Haha somnade till och med till flera gånger i badet. Sååå skönt! Nu måste jag försöka ta en titt på allt plugg jag ligger efter med...vet inte ens vart jag ska börja!! Åh kan jag bara få ta studenten eller?! Over and out.

Återhämtning

Kategori:

Kryssningen var GRYM!! Hade så galet kul och träffade en massa roliga människor. Dag 2 ville man typ dock bara hem till sin egen säng men äh, den dagen var trevlig den med! Käkade på restaurang med brudarna och tog en drink i baren osvosv. Två riktigt galna och fantastiska dagar!! Tack så mycket mina fina vänner, detta gjorde vi bra. (Kanske inte durå Johanna ;)) haha puss!

Min och jennifers shopping från taxfreen första kvällen


Vår utsikt från vårt VIP-bord uppe på balkongen, untzuntz. Vi fick huuur mycket gratis dricka som helst! Vi drack knappt ens nåt från de vi själva hade köpt plus att vi fick bjuda upp annat folk för att hjälpa oss dricka upp allt :)) (Obs! Klockan var bara strax efter midnatt så de va inte så mycket folk på dansgolvet än)



En oförglömlig resa!! Kan knappt vänta till studenten!!!

STUDENTKRYSSNING

Kategori: Allmänt

Väskan står redo, packad och klar. Jag har klätt på mig (dock inte de kläder jag tänker ha ikväll) och fixat sminket (dock inte färdigt). Resten fixar jag på plats tillsammans med min fru i vår fina hytt! Gaah så kul det ska bli, så grymt övertaggad så det finns inte! Att få vara tillsammans med alla sina finaste vänner på en båt långt ute på Östersjön och bara njuta, dansa och leva! Detta kommer bli en oförglömlig kväll, det känner jag på mig. Haha, jag frågade mamma vad hon skulle göra om hon fick ett samtal från mig där jag säger att jag blivit avkastad i Finland, och som svar fick jag bara en lång tystnad tillsammans med en svårtolkad men intensiv blick. Du kan vara lugn, jag ska försöka sköta mig ;) Vi får se om jag kommer ha någon tid att slänga upp ett inlägg eller två, ni kanske får någon "fin" bild eller liknande. Men kan inte lova något. Kommer nämligen vara fullt ös hela kvällen/natten/morgonen! Nu kör vi!!
 
 

Första april

Kategori:

Goddag! Sitter här nyduschad, har i princip packat klart och nu målar jag naglarna. Lite förväntansfull ändå! Kl 17 går bussen till färjan och sedan väntar 24 timmars party! Ska bli sååå kul! Roligt att man ska tillbringa första april ute till havs...med en massaaa människor. Kommer inte kunna lita på någon. Har redan blivit lurad av syster. Det första som hände imorse när jag vaknade. Hon är fan för snabb alltså. Får se om jag lyckas dra ett skämt för någon, men vet redan att jag kommer faila...ÅH vad jag hatar detta datum!!