angelina.blogg.se

Mitt liv, mina val, mina beslut.

Music

Kategori:

Att bara ligga på sängen med slutna ögon och lyssna på musik, utan tvekan världens skönaste känsla. Livet<3



Smoothie

Kategori:

Tänkte ju att jag vaknade i bra tid, sen insåg jag att man skulle dra fram klockan en timme...sommartider hejhej, sommartider! Gick upp och gjorde lite morgonstyrka sen fixade jag en god smoothie som denna gång bestod av lättyoghurt vanilj, keso, mango och kiwi. Riktigt mumsigt! Till det åt jag en knäckemacka med leverpastej och saltgurka, nya favvon! Idag måste jag plugga...skräll. Tänkte försöka dra mig ut i det fina vädret också om jag hinner. Måste även packa till STUDENTKRYSSNINGEN imorgon, untzuntz. Och senare får vi gäster. Lugn söndag?







Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Kategori:

Ligger i sängen med byxorna uppknäppta. Min mage har blivit 4gånger så stor och känns som jag inte kommer behöva äta förrän om en vecka igen. Ja, man bara måste älska påskmat!! Fick även besök av påskharen. En ond hare vars syfte är att göra folk feta. :)))

Frukost på sängen

Kategori:

Blev en sen frukost idag. Va så himla trött så det tog typ en timme innan jag kom ur sängen... Men tillslut drog jag mig upp till köket och gjorde iordning en smoothie samt knäckemacka med avokado! En kiwi fick följa med också. Mmm. Glad Påsk!!



Let's dance

Kategori:

Evelina kom över tidigare ikväll och åt här. Sedan var det dags för Let's dance!! Fy så härlig Maria Montazami är! Jag fullkomligt älskar henne! Sååå härligt blåst. Åååh bästa! För övrigt gillade jag även Erik och Oscar, de satte ribban! Just nu ligger jag själv och kollar på Speed 2 på kanal sju. Usch så spännande! Gillar inte att se såna här filmer själv men vill samtidigt se klart den...Gaaah! :|

Fredag

Kategori:

Har krigat ute på Ica Maxi med mamma. Massooor med mat och liknande som skulle handlas inför påsken. Fick hela bilen full. Har även städat och dammsugit mitt rum nu! Fullt med damm var det...usch. Funderar på att dra en pn för är galet trött. Skulle dock behöva plugga rejält. Åååh detta plugg som man aldrig blir av med!! Kämpa Angelina, kämpa. Inte långt kvar nu...

Five-year engagement

Kategori: Allmänt

Ok, lovade att komma med betyg på filmen så here it goes: 3,5/5 toasters! Ja men någonstans där mellan en trea och en fyra. Den var ju rolig såklart. Och inte sådär jätteförutsägbar, vilket jag tyckte var spännande. Dock var den lite fööör oseriös för min smak och tyckte bara den blev en aning larvig ibland så. Men den var iaf sevärd och skulle nog lätt kunna se den igen. Plus att "paret" i filmen är typ de gulligaste/härligaste ever!
 
 
 

Myskväll

Kategori:

Fick en kupong från ica där de bjöd på en hyrfilm, tack o bock. Drog med mig syrran upp till ica och hyrde en film. Fett svårt att välja. Fanns typ inte så många bra. Tog en som lät någorlunda spännande, upp till bevis. Återkommer med hur många toasters den får efteråt.



Påsklooov

Kategori:

Åh så kul det var att dansa imorse! Vi hade i läxa att komma på en egen koreografi till valfri låt och vi var tvunga att ha med 5 utvalda steg. Blev lite pirrig innan det var dags att lära ut, men det var faktiskt riktigt kul!! Vi hann inte riktigt med allas koreografier, så fortsättning följer efter lovet!
Blev sedan en lååång dag i skolan med både projektarbete och planering inför utklädnadsshowen. När jag kom hem mötte jag min fina vän Evelina för en promenad i vårvädret!
Resten av kvällen tänker jag spendera framför tvn och bara njuta av att det är påsklov! Bara jag som tycker det känns som fredag idag?

Bild från i somras, så glad att jag har dig.



Allt och inget

Kategori: Allmänt

Ni vet

Kategori:

Fick den här jobbiga känslan av att jag va hungrig men visste inte på vad. Någon som känner igen sig? Öppnar både kylen och skafferiet men där finns inget som duger. Får syn på mixern. Så tillslut blev det en smoothie med lite lättyoghurt, banan, hallon och keso. Perfekt!



Bloggen ja...

Kategori: Allmänt

Ja så var det ju det här med bloggen ja. Har tyvärr inte haft något att skriva om då mina dagar har bestått av INGENTING. Har inte varit i skolan på en och en halv vecka nu ungefär och det känns väldigt mysko. Trodde jag skulle bli frisk snabbt men hur kunde jag tro det. Blir inte ofta sjuk, men när jag väl blir det så ska det alltid bli något långvarigt som är så extremt omödigt. Tävlade ju också trots att jag inte var frisk, så där får jag väl skylla mig själv lite också.
Kan iaf tala om att jag i princip känner mig frisk nu. Bara lite halsont, hosta och snuva kvar men det är sånt jag kan leva med! Längtar sååå himla mycket tills jag får börja träna igen! Usch blir så stressad när man missat så sjukt många träningstimmar...känns som man tappar så mycket så fort. Jaja, soon I will be back on track! Och skolan ska vi inte ens prata om...ligger så mycket efter att jag inte vet var jag ska börja. Kan knappt minnas när jag senast pluggade.. Helt seriöst. Orkar inteee. Och det är bara 72 dagar kvar till studenten! Bara att kämpa! 
 
 

Danstävling

Kategori:

Tävlingen idag var kaos. Men jag och min fina parkompis skrattar bara bort allt och lägger det bakom oss. Nu väntar hårdträning och revansch om en månad!

Hade så galet dålig ork och energi med tanke på att jag varit, och fortfarande är, sjuk. Har just nu bäddat ner mig i sängen och mår inte alls bra. Usch jag vill bli frisk! Är nästan på väg att somna nu så detta får bli slutet på min lördag helt enkelt. Men det har iaf varit en riktigt skojig dag!!



Bra update

Kategori: Allmänt

Ja, alltså jag har ju varken sådär jättemycket eller jätteroliga saker att skriva om nu när jag bara går runt här hemma och försöker bli frisk. Därför blir det inte alls så mycket uppdatering. Jag hatar att försöka tvinga fram något att skriva. Jag skriver när jag har något jag vill dela med mig av och inte bara för att skriva. End of story.
 
Kan i alla fall berätta att jag är på bättringsvägen :))) Är inte helt frisk ännu, men på god väg. Känns surt att inte ha den energin och powern som jag velat imorgon när det är tävling, men det är ba å kö ändå! Finns inget som kan stoppa mig från att kötta när jag verkligen har bestämt mig för det. So what att jag inte har haft den bästa uppladdning inför denna tävling. Längtar ändå så otroligt mycket och det ska bli sååå kul! Man kan inte göra mer än sitt bästa, och det är precis det jag och Nelly tänker gå ut och göra imorgon!
 
 

Eh ok?

Kategori:

Fick detta av min fina dansgrupp när jag fyllde... Borde jag va rädd? Klarar inte av sånt här, alldeles för nyfiken!! Och INTE EN ENDA liten hint får man heller?!

Tur att jag tycker om er så mycket, annars hade ni åkt på stryk!



Sug

Kategori:

Detta suger verkligen. Snälla Gud, gör mig frisk!! Här får ni titta på en fin bild från helgen medan jag bäddar in mig i en puppa och kurerar mig.

Jag har världens bästa vänner!



Sick

Kategori:

Ja, anledning till varför jag inte uppdaterat är för att jag blivit sjuk... Känner mig hyffsat pigg just nu men i söndags och igår mådde jag bara rent utsagt skit. Sov i princip hela dagen igår och lyckades ändå sova hela natten till idag?! Har varit sängläge för mig hela dagen idag också men har lyckats få i mig massor av vätska och annat bra som ska göra mig frisk! Tänker INTE låta detta bli något långvarigt då det är tävling nu på lördag! Får panik av att bara ligga här som en degklump och veta att jag missar en massa viktiga och roliga träningar, det svider verkligen! Om ca 10 börjar en rolig discolektion...och här ligger jag... Tröstar mig med några CSI avsnitt, sååå bra serie!



Helgen

Kategori:

Fredagen var superrolig!! Hade en underbar födelsedag tillsammans med mina bästa! Först lite spel, bus och skoj hemma hos Sofie och sen öste vi sönder på BMBs dansgolv hela natten! Helt klart en av de bästa utgångarna någonsin! Tack alla ni som gjorde min födelsedag bäst! Och tack så hemskt mycket för alla fina presenter! Tack för de fula också ;) Är så lycklig över att ha så fina vänner :') Somnade sen ca 03.30 och hann sova ca 2,5 timmar innan klockan ringde....
Upp och göra ett försök till att fräscha till sig, äta frukost och sedan hämta upp två små flickor för att dra vidare mot Hallstahammar. Där väntade en lååång dag med hög musik, svett, massa folk och huvudvärk. Det bjöds dock även på skratt, bus och roliga samtal med en massa härliga människor! Ja, danstävlingar är lika roliga som jobbiga att jobba på. Men kan iaf inte säga att jag ångrade det, för kul hade jag! Kanske hade varit ännu roligare om jag hade känt mig liiite mer utvilad. Men humöret höll iaf hela dagen :) Var hemma sent på kvällen nån gång och då var det bara in i duschen och bort med all svett, sen raka vägen ner i sängen!















Idag sov jag gott och länge. Tillbringade sedan hela dagen ute på Erikslund med mamma. Shoppade massor och hade det mysigt. Min mami är bäst!
NU är jag helt slut. Ska tillbringa de resterande timmarna utav denna helg i sängen och ingen annanstans!
Har dock haft den roligaste helgen på väldigt länge! PUSS från en nöjd och lycklig 19åring




BMB

Kategori:



PARTY

Kategori: Allmänt

Är på världens bästa humör! Och det är tack vare alla fina människor som finns runt om mig! TACK för att ni gör min födelsedag till den bästa. Nu ska vi fira! Klackarna i taket! Ikväll ska vi ösa som aldrig förr ute på dansgolvet!
 
 
 
 

Grattis till mig!!

Kategori:

Min dag idag och jag är på toppenhumör! :D har precis hämtat ut massa tårtor till kvällen, iih vad kul det ska bli!



19 år?!

Kategori: Allmänt

Hjälp! Börjar inse att jag faktiskt fyller år om bara någon timme! Shit. Har hela tiden tänkt ba "äh 19 är ingen värd ålder, inget att fira osvosv", MEN nu sitter jag ändå här och känner mig fett pirrig?! Kanske är för att jag även börjat insett att jag håller på å bli gammal... Är det normalt att ha ångest innan man ens fyllt 20?! Jaja, finns tyvärr inget vi kan göra åt tiden. Den går fort, och de är bara att hänga med. Ingen idé att ha ångest egentligen, bättre att ta vara på nuet och göra det till något riktigt kul! SÅ, därför ska jag träffa mina bästa tjejer imorgon och ha en helt underbar kväll/natt! Längtar sååå mycket! ♥
 
 

Ballet

Kategori: Dans

Sitter och gör gör en uppgift vi fått i dansen. Vi ska lära oss 30 olika balett termer som vi ska kunna redovisa både skriftligt och teoretiskt. Vi ska även undervisa och göra en kort koreografi på fem utav dem. Gaaah så svårt! Men ändå kul. Kan typ nada om balett också :)) Men de e ba å kö!
 

Svett

Kategori:

Härligt hårda träningspass idag. Fy vad mör jag är i kroppen! Skönt med sömn jag ska få nu. Ny dag imorgon, och den startar med dans! Dock teori och hemuppgift. Men de ska bli kul! Fett pepp! Nej, nu kallar sängen. Puss å kram skumbanaaan



Godare än godis

Kategori:



Avocado, banan, keso



Lättyoghurt, hallon, valnötter

Shopping

Kategori:

Hemkommen från stan! Hittade något att ha på mig på fredag, wiho! Köpte även en ny Brun utan sol till tävlingen och gjorde ett impulsköp i form av Berocca.
Ska shoppa med mami på söndag så fick verkligen hålla mig från att köpa massor idag, bättre att köpa det på söndag när det är mammas plånbok som betalar!





Mhm

Kategori:

Godmorgon! Frukost nu och sen blir det stan! Måste hitta nåt att ha på mig på min födelsedag på fredag! Paniiik.

Dricker te ur min favvomugg - Too Much Information, som mamma gett mig. Lite internskämt sådär.



Ojojoj

Kategori:

Vad jag är dålig på att uppdatera! Har inte så mycket roligt att skriva känner jag. Och vill inte bara tvinga fram nåt. Men kan berätta att jag typ kände mig som en zombie denna dag med, sjukt trött! När jag kom hem från skolan hjälpa mamma mig att skriva klart mitt CV så nu är det färdigt och inskickat till min lärare! Bara att ge sig ut och dela ut det till världen också...
Stack därefter på träning. Core, disco och avslutningsvis gruppträning. Kul som vanligt! Träffade på koreografen samt dansarna till David Lindgrens nummer, wooow ;) De hängde och skojade på Dansverkstan! Så härligt!

Nej, nu måste jag käka, duscha och sovasovasova. P.s. ledig imorgon hihi.
PUSSEN



Exakt

Kategori: Allmänt

En vänn la upp denna på sin blogg och tyckte att den stämde in på mig? Måste dock säga att hon har rätt i de hon säger. Har fysiskt fått testat på detta och som bilden säger, det hjälpte inte. Haha lite skoj är det ändå!
 

Rubrik

Kategori: Allmänt

Tjatja bloggen :)))
........
 
Uppvisningen igår gick väl sådär. Kan väl inte påstå att jag är nöjd. Men det var iaf inte helt värdelöst och bra träning så den får ändå ett +. 
Sov mig typ igenom skoldagen idag och när jag kom hem hann jag knappt andas förrän jag skulle iväg på träning, finfint. Är fortfarande lika trött nu som jag var imorse och som jag varit under hela dan. Skulle verkligen vilja gå och lägga mig nu, men måste skriva klart mitt CV och personliga brev som ska vara inskickat idag först. (Vi har det som svenska uppgift alltså). Får se till och skriva det snabbt så jag får sova sen. Jag har dock svårt att slita mig från detta (se filmen här nere). Det är bara så otroligt vackert! Helt seriöst bland de finaste jag hört. Åh. Kan lyssna hur många gånger som helst ♥
 

Dansuppvisning

Kategori:

Ska plocka upp några tösar snart och sedan bär det av mot Köping och dansuppvisning! Pirrigtpirrigt. Men otroligt skoj!





Intressant

Kategori:

Ja, gårdagens final var verkligen intressant. Och sååå otippad! MEN, är så glad för Robins skull och tycker verkligen att han förtjänar det! Älskar hans röst, älskar hans låt och älskar hans nummer. TACK Sverige, för att vi skickar ett nummer man kan va stolt över! Nu behöver jag bara vara orolig för Petra Mede och själva arrangemanget...



Emma tyckte det var lite kul att fota mig under röstningen, var så galet nervös!





Robins glädje som totalt smittade av sig...


Men inget kommer någonsin att slå förra årets final och hur jag mådde/kände då!

Nu kööör viii

Kategori:



Middag och Mellomys

Kategori: Allmänt

Som jag nämnde tidigare har jag och några andra brudar blivit hembjudna till Johanna som flyttat! Ska bli jättekul att få se hur hon bor och spännande att se vad hon bjuder på för mat (vilket hon har hållit hemligt riktigt länge nu). Hoppas det inte blir nåt äckligt iaf.... hahah känn pressen ;)
Jag sa att jag endast kommer över på ett villkor, att vi ser mellofinalen, och som tur var, var alla ombord! Såå spänd inför hur de kommer sluta! Har verkligen ingen aning om vem som tar hem detta i år. Jag håller bara tummarna och ber till Gud att vi inte skämmer ut oss detta år eftersom vi ska hålla i hela ESC. Tycker Sverige är rätt duktigt på att skämma ut sig i såna här sammanhang. Meeen nu ska vi inte vara bittra, det kanske blir över förväntan. Nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra lördag och jag hoppas du bevittnar finalen av Melodifestivalen 2013. Nu kööör viii!
 
 

Fix

Kategori:

Precis fixat naglarna. Moahah kreativt.



Godmorgon

Kategori:

Vaknade för cirkus en timme sen. Eller ja, vaknade egentligen 6.30(?!) men tyckte det var alldeles för tidigt så somnade om. Sitter nu i sängen och har just ätit klart frullen. Glor PLL som går på tvn. Dock säsong 1. Syster ligger här under täcket och lyssnar på Begging, man ba: ?.
Måste snart speedplugga och ikväll är jag bortbjuden hem till Johanna där jag ska mysa med tjejerna! Mellofinal fan!

Sleeping beauty

Kategori:

Syster övernattar hos mig inatt. Alltid mysigt med lite sällskap! Båda är helt slut så börjar nog bli dags att säga godnatt nu. Bådas ögon har typ fallit ihop så vi ligger här som två kineser. Tjingtjong



Hahaha

Kategori:





Vårväder och fredag

Kategori: Allmänt

Skoldagen gick snabbt och smidigt och är sååå nöjd med att kunna säga: Nu tar vi helg! Åh så skööönt.
Hade SYV-samtal idag och det gick faktiskt riktigt bra. Fick en massa info osv som jag ska bygga vidare på och förhoppningsvis hitta min framtid! Känner mig mycket lugnare nu än vad jag gjorde innan iaf. Så samtalet var ett mycket bra beslut.
 
Handlade hem lite grönsaker, nötter och dipp när jag åkte från skolan så jag har något att gotta mig med ikväll. Måste tyvärr tala om att denna fredagkväll tråkigt nog kommer bestå av plugg... Iaf lite. Har två uppgifter som ska vara inskickade på söndag och jag har inte börjat med någon utav dom såatteh. Har planer både lördag och söndag också så måste passa på att ta all ledig tid jag har denna helg till att plugga. Meeen jag är konstigt nog inte bitter. Är på riktigt bra humör idag. Beror nog till stor del på det underbara vädret! ♥
Nu tänker jag njuta lite av att det är fredag genom soffhäng, innan jag tar tag i pluggandet. Ha en härligt vårig fredag nu alla fina där ute! 
 

Klockrent

Kategori: Dans

Har haft veckans sista träningspass. Men har en uppvisning kvar på söndag att se fram emot! I slutet av kvällens träning så stretchade vi. Rejält. Blev genast nervös när Jenny kom indragandes med en massa stolar. Sedan var det bara att slänga upp ena foten på stolen och andra på scenen, och hänga där i luften. Först i spagat på båda benen och sedan i splitt. Trodde jag skulle gå av helt serri. Men det var faktiskt rätt kul ändå! Trots att det var läskigt så hoppas jag vi kommer göra detta fler gånger, för alltså fysatan vad viga vi kommer bli!
 
På tal om träning så såg en jättehärlig bild som jag tyckte var så klockren. Känner verkligen igen mig i den. Precis så jag ser ut efter vissa träningar. Nice.
 

Veckans tävlingsdansare

Kategori: Allmänt

Hejhopp. Skolan har rullat på idag, ingen jobbig dag alls då den i princip bara bestod av dans.
På eftermiddagen gick vi till den här Rekryteringsmässan för att spana in jobb. Dock höll jag på att dö av klaustrofobi och värme. Va huuur mycket folk som helst! Tog ett varv runt och sedan var jag ute i friska luften igen. Denna mässa var alltså inget för mig. Måste ta mig i kragen och skriva ihop ett nytt CV samt personligt brev som jag kan åka runt och dela ut, I LUGN OCH RO. 
Jag och Joanna satt kvar i skolan en stund efter mässan och planerade lite inför utklädnadsshowen, fysatan vad grymt det kommer bli!! Längtar tills vi kan börja träna hihi.
 
Nu har jag ca en timme på mig att göra något vettigt innan jag sticker till dansen. Är lika trött som jag varit de andra dagarna då jag knappt sovit nåt inatt IGEN. Men denna natt vaknade jag "bara" ca 5 gånger så en förbättring iaf... Men det är ju fortfarande inte ok. 
 
Hittade denna roliga bild nyss som jag tydligen missat att de lagt upp på hemsidan! Fick svara på några frågor för ett par veckor sedan och nu har de tydligen sammanställt allt haha. Undra hur länge den legat uppe? Jaja, nu ligger den där iaf!
 

Slut

Kategori:

Ja svettigt var det allt! Herregud! Droppade (läs forsade) svett från mig när jag cirkulerade runt i träningssalen. Hehe skönt. Blev iaf bjuden på ett päron efteråt, de tackar vi för :)) och sen var det omladdning inför par. Dock är min Nelly sjuk så det blev ingen överdrivet köttig träning :( Kan någon trolla henne frisk tack?

Har ätit mat, kollat Grey's och stretchat. Nu är det dags för duschen och sedan en (förhoppnigsvis) osömnlös natt. KRAMIS



Träning

Kategori:

På väg till träning nu, vi börjar med ett svettigt och härligt crossfitpass!



Ale, Ale, Ale

Kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar denna låt! Blir på så himla bra humör när jag hör den :) Och när man tittar på dansarna bakom så riktigt ser man deras dansglädje, så himla underbart!
 
 
Idag är det onsdag, vilket betyder L E D I G !
Har hittills inte gjort så jättemycket nytta. Ätit frukost, fixat disk, rakat benen och lite annat smått och gott. Tänkte kanske försöka ta tag i plugget också, men får se om jag är på det humöret. Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och njuter av livet. Börjar bli dags för lunch också. Ikväll är det träning. Crossfit och pardisco. Ska bli skoj! Sov svindåligt denna natt också... Fattar inte hur jag inte kan sova när jag är så galet trött om kvällarna? Först tar det några timmar från att jag lägger mig tills att jag faktiskt somnar. Och sedan vaknar jag ca varje timme under hela natten...Hm, hoppas det upphör snart. Jaja, är iaf på bra humör än så länge :)))

Tagga till

Kategori:

Här ligger jag och njuter av livet. Galet trött. Tagga träning då, wohooo...



Humor

Kategori:





Tisdag

Kategori:

Ja idag är det tisdag. Men det känns verkligen som måndag. Blir lika glad varje gång jag kommer på att det faktiskt "redan" är tisdag! Har sovit svindåligt inatt...så please låt denna dag gå fort! Nu - skola.



Same same

Kategori:

Avslutar dagen där jag började den, på en madrass på golvet i mitt rum! Anledningen till att det ligger en madrass här var för att min lillasyster övernattade hos mig, och jag har inte orkat bära bort den. Så istället myser jag på den!

Har iaf tränat med gruppen ikväll. Och har vart så sjuuukt godissugen ända sen jag kom hem. Åt mat. Hjälpte inte. Och det värsta är att jag vet att det ligger en grymt god godispåse i mitt rum! Som jag försökt gömt undan, men vem försöker jag lura? Som om jag inte kan hitta den liksom... Meen den ska fanimej inte fram förrän det är helg igen!
Så nu tänker jag sitta här och äta min mango och dricka mitt glas vatten. Gott de med. PUSS



Studiedag

Kategori:

Frukostmys på min lediga dag! ÅH så skönt att slippa skolan en dag till!
Vaknade fett tidigt och kände mig utvilad, superskönt! Nu ska jag hugga in på min frukost och gosa ner mig framför PLL.



Streetstar

Kategori: Dans

Ligger just nu på en madrass på golvet i mitt rum och kollar på Streetstar på svtplay. Sjuuukt mycket dans och dom är ju så galet duktiga! Kan ligga här och kolla hela natten eftersom jag har studiedag imorgon, nice! 
Ni som är nyfikna på att se vad det är jag ligger och tittar på, spana in denna trailer:
 
 
Ni som blev intresserade och känner att ni vill se mer, kika här:
 

Zumba-maraton

Kategori: Dans

Denna dag har till stor del bestått av träning! 
Tränade först en timme med Nelly och direkt efter väntade två timmar zumba! Riktigt skoj var det faktiskt! 5 olika instruktörer som alla har sin egna stil och musik :D Herremingud så svettigt det var! Och kroppen är verkligen helt slutkörd nu. 
 
Det är så himla kul när alla är på så bra humör och skriker, skrattar, sjunger och bara allmänt bjuder på sig själva! Skrattade mig igenom i princip hela passet, så kommer nog till och med ha träningsvärk i käkarna imorgon! Mera sånt här åt mänskligheten!!
 

Buga för mig

Kategori: Allmänt

Tyckte det var lite roligt att jag fick min frisör att gå ner på knä igår för att kunna klippa mitt långa hår. Stolen gick inte att hissa upp högre så hon fick köra ett rejält träningspass med ett antal benböj. Hahaha!
 

Nyklippt!

Kategori: Allmänt

Jomen en förändring blev det allt! Tog en bra bit på längden, klippte upp det rätt mycket, tunnade ur, ändrade "formen" så det är kortade fram och längre bak i mitten (som ett V) osv. Håret känns typ hälften så tjockt och sjukt kort. Enligt frisören fick jag en helt ny frisyr! Mycket skoj må jag säga :))
Känner mig nöjd men ovan as hell. Kommer nog ta ett par dar innan jag vänjer mig! 
 

Food

Kategori:

Jag och syrran fixar tacos! Mmm lördag







Lars Wallin

Kategori:



Klippning

Kategori:

Iväg till frisören! Får se om jag behåller längden eller om de blir pott :))



Home

Kategori:

Skjutsade iväg päronen till tåget imorse. Och när de är borta är det jag som får agera kock i huset. Livet som äldsta barnet.



Last night

Kategori: Allmänt

Gårdagen var braaa! Träffade otroooligt mycket folk ute på Pluto. Både lite old friends och lite nyare. Mycket trevligt! Vaknade dock helt mördbultad idag. Ja man blev typ tacklad som en jävla buffel där inne heela kvällen pga att det var så packat med folk. Men det var nice. Har världens största blåmärke på aset efter att ha ramlat baklänges i en trappa med en tjej över mig. De va mindre nice. Är helt galet öm till och med när jag bara går! Min stackars lilla röv. 
 
Och inte fick man sova hela dagen idag heller utan neeej istället spenderade man timmar inne på ett lager med att sortera kakburkar för att sedan agera utkörning och köra hem alla lådor till folket. Jag och Jennifer avslutade iaf med en bit mat och NU är jag äntligen hemma i min säng!! Tänker inte röra en fena mer idag. Tack å hej. 
 
Haha mycket mogna studenter!
 
 

Slitet

Kategori:

Jag lever!
Jennifer och jag fixade till våra bleka ansikten (enligt hennes pappa) så gott de gick och drog oss ut på lite ärenden.
Har lämnat in min studentklänning hos en sömmerska eftersom den inte passade riktigt. Så jag hoppas att hon kan fixa det!

Just nu sitter vi ute på Hälla för att ta emot klassens leverans av alla kakor vi sålt! Åååh så mycket jobb med så slitet humör....
Allt jag vill just nu är att få komma hem till min underbara säng! Tur att det är fint väder ute.
Bilder och annat från gårdagen kommer i ett senare inlägg.
SLITNA PUSSAR