angelina.blogg.se

Mitt liv, mina val, mina beslut.

NERVER

Kategori: Dans

Mina SM-nerver är på plats!! Imorgon gäller det. Sista gången på tävlingsgolvet tillsammans med min fantastiska grupp. Vi har gått igenom blod, svett och tårar tillsammans och jag kan inte fatta att vår resa slutar imorgon. Men det kommer att bli ett sjuhelvetes avslut! Vi ska köra som aldrig förr och den största satsningen ligger på att ha kul, njuta och ge allt! Imorgon dansar jag med hela mitt hjärta. 
 
Vi har även lyckats fixa så hela min klass samt lärare kommer och hejar på oss! Dem, tillsammans med alla andra dansare, tränare och föräldrar kommer tillsammans att ge oss det perfekta stödet. Mer kan man inte önska sig! Imorgon dansar vi inte bara för oss själva, utan även för alla Er!
 
Är sååå laddad att jag knappt kan sitta still! Har maten fixad, brun utan solen påsprayad, väskan packad och känslan på plats. Ska fortsätta njuta av denna lyckliga känsla framför Eurovision song contest innan det är dags för sängen. Frågan är ju om jag ens kommer kunna somna i detta lyckorus? Tror knappast det. Men what the hell, imorgon är det DISCO SM 2013!!!
 

Niggah

Kategori:

Brun och fin. Nu blir det dans!



We got the power

Kategori: Musik

Loreens nya singel ute idag!! Så annorlunda mot hennes andra låtar men ändå så fantastiskt bra! :D Älskar den kvinnans röst alltså, helt galet! Kul med något nytt också!
 

Klockren

Kategori:



Eurovision song contest 2013

Kategori:

Har varit i Köping och haft dansuppvisning och alltså ah...scenen va typ bland de minsta jag sett i hela mitt liv. Vi var då 6 pers som skulle dansa disco med hopp, kickar och placeringar samtidigt på den lilla pluttscenen. Blev mycket slag, krockar och kaos men samtidigt så sjukt mycket skratt och glädje! Och vilket stöd vi hade också? Lovely.

Nuuuu sitter jag och bevittnar första deltävlingen i Eurovision song contest! :D Alltså Loreens öppningsnummer...gaah! Rös innan musiken ens hann sätta igång haha. Såå fantastiskt vackert. Makalöst.
Avnjuter detta tillsammans med lite mumsig mat. Känns fint i kistan.
Puss å hej



Swag

Kategori:

Undra hur jag skulle se ut i kort hår? Som på bilden typ...läskigt att ens leka med tanken!

Är sååå jääävla döööd just nu. Har sovit alldeles för lite, inte hunnit återhämtat mig efter gårdagen samt tränat järnet. Slutade träningen typ 19.30 och har inte kommit in i duschen än...orkar verkligen inte. Har matteplugg som ligger och väntar också eftersom de är prov imorgon. Baaajs. Aja, bäst jag sätter fart så jag får krypa ner i sängen S N A R A S T !



Sammanfattning av "ledigheten"

Kategori: Allmänt

Ja, vi har ju haft ledigt från skolan sen i torsdag, superskönt! Har dock inte alls haft mycket "ledig" tid... Men den har ändå tillbringats på värdefulla sätt!
 
TORSDAG:
Jag hade då planerat in träning med gruppen. Meeen dom luringarna hade planerat in något annat! Kl 11 ringde det på dörren och jag öppnade. Där står en leopardmänniska med svart rånarluva?! Jag blir så överraskad så jag gallskriker och flyger 17 meter upp i luften. Människan säger ingenting utan ger mig bara ett brev som jag läser direkt. Brevet innehåller en packningslista och rubriken lyder: "Härmed har du blivit kidnappad av FLOW". (när jag fyllde år för ett tag sen så fick jag "en dag med min grupp" i födelsedagspresent av dom, och idag verkade vara DEN dagen). 
Leoparden kramar om mig och klampar sedan förbi mig ner till mitt rum och jag hänger efter. Den lägger sig i min säng utan att säga ett ord och visar med gester att jag ska börja packa. HAHA ALLTSÅ PANIKEN?! Bara att göra som jag blivit "tillsagd". 
När jag packat färdigt så sätter leoparden på mig en ögonbindel och leder mig ut och in i en bil där vi sedan åker en bra stund under total tystnad (förutom lite kommentarer från min sida som fick de övriga i bilen att ge ifrån sig några fnissljud).
Helt plötsligt stannar bilen och de drar ut mig och in i något rum. Där tas ögonbindeln av och det första jag ser är hela min underbara grupp som står hemma i Emmas kök. ÅH! 
Vi börjar med att äta smarrig pastasallad till lunch följt av "gamla-inspelade-danstävlingar-maraton" och efterrätt. Efteråt ska vi tydligen bege oss någon annanstans så jag får på mig ögonbindeln igen och trycks in i en bil för andra gången. Vi åker och åker och när vi väl är framme och jag får ta av ögonbindeln så står vi inne i ett badhus! Människorna har hyrt ett badhus bara för oss! Så jäkla kul vi hade. Vi drog i alla madrasser och massa leksaker + simglasögon och körde lekar och kände oss som barn på nytt. Vi fikade även lite med ett meeeegastort fruktfat och juice! Tiden gick så fort att vi sedan fick jättebråttom att fixa iordning oss efter badtiden. Jag hade ingen aning om vart vi skulle men hade blivit ombedd att ta med finkläder osv. Så vi gjorde oss iordning och satte oss i bilen, denna gången slapp jag ögonbindel.
Vi åkte ner till stan och det visade sig att de hade bokat bord på Ruffino! Där tillbringade vi resten av kvällen med god mat, en massa snack och andra skojigheter. 
Kom väl hem någon gång runt 22 om jag inte minns fel? Detta var iaf helt klart en av de bästa dagarna jag någonsin varit med om! Hade inte kunnat önskat mig något bättre. Ni är helt fantastiskt mina tjejer och jag är så glad över att jag har er i mitt liv!! Återigen, TACKTACKTACK! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FREDAG: 
Idag däremot så var det träning på riktigt, haha. Vi tränade på förmiddan sen gick vi på stan och letade lite dansgrejer inför SM!! Det tog lite tid och var lite stess och krångel men känns grymt bra nu iaf! Jag åkte sedan och solade lite och sen hem. Hann bara hem och vända för sen stack jag, mamma och syster ut till Erikslund och gick runt massa. Hittade bland annat en klänning till min studentmiddag! Köpte smoothies i det fina sommarvädret och lite annat smått och gott. Kom sedan hem någon gång fram mot kvällen och då åt vi grillat (premiär för min del) och mös framför Let's Dance!
 
LÖRDAG:
Idag var det genrep på Dansverkstan inför avslutningen. Stannade under hela tiden och tränade vilket var roligt. Kan inte bli nåt annat än roligt med de människorna! Höll på mellan 11-15.30 och efter det stack jag hem till Joanna där vi planerade nästan klart hela utklädnadsshowen. Åkte sedan hem och letade samt provade kläder inför avslutningen. Fick både sy, stryka, pyssla och lite annat innan jag hade alla outfits färdiga haha. Sen var det bara raka vägen i säng för att samla energi inför morgondagen.
 
SÖNDAG:
Jaaa, så var vi ikapp med tiden då. Dagen har bestått av dansuppvisningar på Carlforsska scenen. Har bott där mellan 9.30-16.30 eller nåt liknande. Och som alltid så kaosade vissa nummer, vilket alltid händer på dessa uppvisningar. Men det hör till. Det viktigaste var iaf att jag hade så gaaalet kul under alla dessa timmar så det är obeskrivligt. Nu är vårterminen på Dansverkstan avklarad men vi har fortfarande en veckas köttning kvar inför SM om bara några dagar(!!) 
 
 
 
 

Suck

Kategori:

Skrev nyss ett långt och fint inlägg om hur lycklig jag är och hur mycket jag uppskattar livet. Råkade dock radera det och kan nu inte skriva om det eftersom "the moment" is gone...
Men för att sammanfatta det hela så är jag just nu bara så fridfull, glad, lycklig och tacksam över mitt liv. Ingen ångest och ingen stress. Jag lever i nuet.

Schlagerfeber i Ankeborg

Kategori:

Idag var det friluftsdag/restdag i skolan. Har ett arbete som ska in så valde att sitta på skolan och skriva på det. Jag och joanna planerade även lite inför utklädnadsshowen osv. Slutade i hyfsad tid så åkte och solade innan jag drog mig hemåt! Hann bara vata hemma i ca en halvtimme för sen kom mamma hem och då åkte vi till tandläkaren. Har precis vart inne och det såg tydligen jättefint ut! Fick värsta komplimangerna så jag är nöjd hihi. Känns skönt! Belöningen blev en tidning och en loka! Läser ALDRIG Kalle tidningar, men i just detta nummer var det en liten specialare med mitt favoritämne: SCHLAGER! De har tagit med massa kända artister som Loreen, Carola, Danny, Eric Saade osv. Det var verkligen så givet att jag bara var tvungen att köpa den!
Sitter nu och väntar på mamma som också skulle på koll och när hon är klar bär det av hemåt för att byta om och ladda inför Core-klass och parträning, awesome!



Låter bilden tala för sig själv.

Kategori: Allmänt

Skola, stan, träning, möte, böter, sova

Kategori: Allmänt

Denna dag har innehållit vääldigt mycket! Startade med skola, helt okej. En snabbis till stan för att fixa lite saker, gick också helt okej. Hem och ladda med maat och vatten sen iväg på träning i två timmar, gick faktiskt väldigt okej(!!) Stannade på ett litet möte som också var väldigt intressant. MEN SEN, när jag går ut till bilen för att åka därifrån, SÅ SITTER DET EN ÄCKLIG LITEN GUL LAPP PÅ VINDRUTAN = 700 FUCKING KRONOR I BÖTER FÖR FELPARKERING! Gaaaah så jävla förbannad!!
Mamma var iaf snäll mot mig och blev inte arg :))) Sa att jag skulle betala hela skiten men de insisterade på att vi skulle betala hälften var så jaja, bara tacka och ta emot. Har världens bästa mami ♥
Nu har jag duschat, ätit, haft måånga långa samtal och hunnit fundera lite. Men nu får de fan räcka för den här dagen... Snart är det tisdag. Ny dag, nya spännande saker som händer och förhoppningsvis ingen jävla böter!!
 
GODNATT
(p.s. säsongsinvigde även mina vita jeans idag, vååår<3 )
 
 
 

Wäääh

Kategori:

Eftermiddagen bara flög förbi! Tillbringade den mestadels framför datorn och skrev faktiskt klart ett helt arbete, från scratch! Känns sååå underbart skönt! Nu förtjänar jag en riktig myskväll så ska bädda ner mig med lite gottis framför Bridget Jones! Och med gottis menar jag då jordgubbar och melon. Mums!

Detta är jag värd




Kl 12

Kategori:

Har redan hunnit med rätt mycket idag och klockan är bara 12! Känns skönt när tiden för en gångs skull går sakta. Vaknade sjukt tidigt men hade en sovande lillasyster bredvid mig (för ovanlighetens skull). Bukar annars vara hon som vaknar först, typ ALLTID! Så valde att somna om en stund för att låta henne sova ut lite längre.

Nu sitter jag och äter upp resten av gårdagens goda sallad och kollar Let's dance som jag missade i torsdags! Denna lördag kommer bli produktiv!!



Summerfeeling

Kategori:

Myser i soffan med syster framför tvn. Båda är lika bittra över att det inte går Let's dance ikväll... vad ska man nu titta på liksom? Äh vi äter lite jordgubbar istället!



Lugn och ro

Kategori:

Har varit på studiebesök med skolan på Vafab. Soptipp med andra ord. ÅH fy farao vad illa det luktade! Fick så mycket kväljningar så jag fick ont i magen. Mys.
Tränade sen med klassen inför utklädnadsshowen och tyckte det gick riktigt bra!
Åkte sedan ut till Erikslund och lunchade med fina vänner på Ikea. Mycket gott må jag säga!

Direkt när jag kom hem så tog jag med mig syster ut till Maxi och handlade lite. TVÅ hela papperskassar blev det faktiskt! Lite vuxenpoäng ändå.
När vi kom hem så bestämde jag mig för att baka proteinbars och blev faktiskt nöjd över min lilla imporovisation!

Nu är jag helt sjukt slut och funderar på att bara lägga mig i soffan ett tag.
Mmm älskade fredag!









Frukt & bär

Kategori:

Har varit på sista torsdagsträningen för denna termin. Buhu! Tyckte iaf den var sjukt kul och tiden gick alldeles för fort!! Tur att vi har en uppvisning att se fram emot innan det är över! Plus att de fortfarande är några träningar kvar och maasssa hårdträning inför SM!

Lyckades missa hela Let's dance..suck. Så sitter och kollar på New girl och äter lite goda frukter+bär och dricker te. MYSFAKTOR för mig själv.

Over and out.



Morgonträning is the shit

Kategori:





Humorgalan

Kategori:

Lite jordgubbsmys framför Humorgalan! Enligt mig är det en av de bästa galorna som finns! Blir så himla rörd heela tiden samtidigt som det blandas ut med lite skratt emellanåt. Åh det är så hemskt hur vissa har det. Samtidigt som det finns så många underbara människor som vill hjälpa till. Idag är min tro på mänskligheten en aning starkare!



Jaarrååå

Kategori:

Mina studentskor har kommit OCH DE PASSADE!!! Sooo happy right now! Kunde inte ha varit nöjdare! Detta var verkligen mina drömskor, precis som jag ville ha dem. Åh nu är det nära...







Run

Kategori:

Vädret levererar!



Valborg

Kategori:

Mysigaste valborg spenderas med bästa tjejerna! God mat, skräckhistorier, sällskapsspel, mys, bus och en massa annat kul! Nu avslutar vi med lite filmer.
Bra dag!!
Love you girls